Åpen barnehage

Velkommen til åpen barnehage i Tangen Kirke

Baltazar Åpen barnehage er et gratis tilbud for barn før skolealder som ikke har barnehageplass, eller ikke går full tid i barnehagen. Barnet må komme sammen med en voksen. Barnehagen er åpen hver mandag og onsdag fra kl. 10 til 13 (følger skolens ferier) og har et eget lokale i 2. etasje i arbeidskirken til Tangen kirke, Kirkebakken 1. Vi har barn fra 0 – 6 år og er et godt sosialt tilbud for både barn og voksne.
Du mister ikke kontantstøtte om du velger å komme i åpen barnehage.

Hjertelig velkommen!

Tangen Kirke, Kirkebakken 1, 3040 Drammen.

Vi treffes i Tangen Kirke sin arbeidskirke, som har inngangen til høyre for hovedinngangen. Vi holder til i peisestua, opp trappene i 2. Etasje.

Komme seg hit

Buss 04 Kniveåsen/Åskollen fra byen stopper nedenfor kirken. Kjører du bil hit, kan du parkere gratis utenfor kirken.

Nyttig informasjon

Ta med innesko både til deg og barnet ditt.
Frukt, kaffe, og te tilbys mot et gebyr.
15,- per familie for te/kaffe/kakao.
15,- per familie for frukt.
25,- per familie hvis du forsyner deg av alt.
Beløpet betales via VIPPS, #134279 når du er der.

Vi gjennomfører ulike turer i løpet av året. Dette blir informert om i forkant.

Forventninger vi har til deg

Du har ansvar for barn du har med deg - både inne og ute.
Vi ønsker at du har fullt fokus på barnet når du er hos oss og derfor brukes ikke mobil og annet som kan forstyrre deres samspill. Dersom du må røyke i barnehagens åpningstid, må du utenfor kirkens område. Du har ansvar for å rydde etter deg og dine, både etter lunsj og før du går. Hvis du går tidligere rydd leker barnet ditt har lekt med.

Alle blir med å vaske bord, stoler, samt koste gulvet før stengetid. Går du tidligere – ta kontakt med den ansatte i barnehagen.

Dette kan du forvente av oss

Lokalet er klar til bruk og leker er satt frem.
Vi tar i mot nye barn og voksne og ønsker velkommen.
Trenger du hjelp, så ikke vær redd for å spørre.

Vi er her for deg.