Baltazar barnehage
Vedtekter
Åpen barnehage
Bildegalleri
Hvor ligger Baltazar barnehage?

Barnehagen ligger i det lille koselige huset på Hedensrud i Drammen. Vi har et stort og variert uteområde, med skog og lekeplass i nærmiljøet. Det går buss (linje05) fra sentrum, og  det er kort  vei fra Svelvikveien der buss til Kniveåsen(linje 04) og buss til Svelvik (linje 91) går.

Se kart

( 25/06/2015 )

I vår barnehage har vi kreative voksne som er genuint interessert i barna og som har masse omsorg og respekt. Siden vi har små og store barn, tilpasser vi aktivitetene for hvert enkelt barn og de store får lov å hjelpe de små om de vil.

Omsorg er en stor del av hverdagen vår, hos både de voksne og barn. Vi er gode på å løfte hverandre opp og frem og ta utgangspunkt i ressursene våre

I barnehagen vår har vi fokus på at barna skal kunne lære og leke i trygge og postive miljøer, slik blir de rustet for livet etter barnehagen.

Vi ønsker at barna skal ha en reell innvirkning på sin egen hverdag og barna skal tas med på råd når hverdagen planlegges. Barna i barnehagen blir hørt i saker som er viktig for dem.

( 09/02/2016 )

Bildevisning
  Pause - hold muspeker over bildet
Se mer - trykk på bildet